Muiden mielestä

Anna on innostava ja ajattelee uudella tavalla. Uskon, että Annan kaltaiset ihmiset pelastavat politiikan. Anna ei pelkää muutosta, mutta haluaa ihmiset siihen mukaan – osallisiksi omassa elämässään ja yhteisistä asioista.

Annalla on lämmin sydän ja ennakkoluuloton mieli. Se on hieno yhdistelmä. Mihin ikinä Anna ryhtyy, hän saa aina heti paljon vastuuta. Se kertoo hänestä. Annaan luotetaan, ja Anna hoitaa minkä lupaa.

Sanni Grahn-Laasonen, opetusministeri, kokoomuksen varapuheenjohtaja

Anna on uskomaton yhteistyökumppani ja johtaja. Annan johtajuus on kaikkien kanssatekijöiden toiveiden ja vahvuuksien ymmärtämistä ja jalostamista. Hänen läsnäolonsa saa poikkeuksetta asiat rohkeasti liikkeelle ilman jahkailua.
Helsinkiin mahtuu valtavasti erilaisia toiveita ja ajatuksia. Jos joku kykenee ymmärtämään kaikkia kaupunkilaisia, se on Anna Munsterhjelm.
Juuso Kurttila, Varusmiesliiton puheenjohtaja
Olen oppinut tuntemaan Annan oikeudenmukaisen maailman rakentajana. Rehellisyyden puolestapuhujana. Todellinen visionääri ja aikaansaava joukkuepelaaja. Anna panee itsensä likoon itsensä ja muiden puolesta. Annan sanaan voi luottaa. Uusia ajatuksia päätöksentekoon ja vimmaisen hyvää naisenergiaa. Paremman Helsingin ja kivemman kaupungin puolesta, siksi Anna.
Heikki Arikka, kirkkoherra
Anna saa aikaan. Olen oppinut niin luottamustehtävissä, töissä kuin ystävänä, että kun Anna tarttuu johonkin epäkohtaan, alkaa tapahtua. Ei lainkaan huono piirre kaupunginvaltuutetulle.
Laura Rissanen, Helsingin kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja

Anna on määrätietoinen ja periksiantamaton hyvien asioiden puolesta taistelija, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Hän kertoo asiat kuten ne ovat – ja niin, että ne on helppo ymmärtää. Anna ei mouhota, vaan keskustelee ja näkee, kuinka ongelmakohtiin tulisi puuttua. Sen jälkeen hän käy hommiin ja saa erityisen hyvää jälkeä aikaan. Anna on loistavaa seuraa niin vakavien asioiden kuin sunnuntaipäivän kakkukahvien äärellä.

Elli Luukkainen, Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtaja 2016

”Olen tuntenut Annan keväästä 2013. Annalla oli silloin hyvin selkeä visio siitä, mitä hän tekisi, jos joskus tulisi valituksi Suomen Partiolaisten puheenjohtajaksi. Anna tuli valituksi, ja tulokset olemme me kaikki partiolaiset nähneet: partio kasvaa, monipuolistuu ja kasvattaa hyviä johtajia Suomeen kaikkien parhaaksi. Jaan Annan näkemyksen siitä, että kaikilla on oikeus hyvään johtamiseen. Hyvällä johtamisella päästään parhaisiin tuloksiin.
Annan ehtymätön energia, tavoitteellinen päättäväisyys ja kyky puhaltaa intoa myös muihin pitää saada palvelemaan kotikaupunkimme kehittämistä, siksi:  Anna valtuustoon!
Leena Puntila, kokoomuslainen partiolainen, kaupallisen radion emerita

Anna oli mulle instant girl crush. Kun elämässä tulee vastaan ihmisiä, jotka saavat aikaan eivätkä keskity valittamiseen, niistä on syytä pitää kiinni. Anna haastaa kaikkien ympärillä olevien ajattelua ja saa itsenkin pyrkimään aina parempaan suoritukseen. Ja sit tietty klassiset: Anna on hauska, kiva ja hyvä ystävä. Hyvä ihminen. Niitä ei ole liikaa.
Sini Korpinen, viestinnän tekijä
Olen tehnyt Annan kanssa useita vuosia läheistä yhteistyötä kansalaisjärjestössä. Yhteiskunnallisesti on hienoa, että Anna on lähtenyt ehdolle Helsingin kunnallispolitiikkaan. Tämä aika tarvitsee osaavaa, vakaan arvopohjan omaavaa ihmistä. Anna on ollut näkyvä ja kuuluva arvojohtaja. Anna toimii hyvänä esikuvana nuorille ja hän osaa innostaa ihmisiä. Annassa on hyvää se, että hän on nopea, selkeä ja ajattelee asiaa aina laajasti. Hän pystyy rakentamaan konsensusta – Anna jos joku hahmottaa ison kuvan. Uskon ja tiedän, että Anna pystyy rakentamaan hyvää tulevaisuutta kaikille.
Kalle Virtanen, Suomen Partiolaisten varapuheenjohtaja 2015-2016

Olen tuntenut Annan 15 vuotta. Tapasimme tilanteessa, jossa setämies kohtasi määrätietoisen, hymyilevän ja tehokkaan nuoren naisen jonka toimintatapa on avoin, suora ja tavoitteellinen. Minulla meni hetki päästä kartalle, mutta sen jälkeen olemme kulkeneet samalla kartalla opastaen toisiamme. Anna on sanonut minun olevan hänen idolinsa ja minä olen 15 vuoden tuntemisen jälkeen täsmälleen samaa mieltä. Anna saa ihmiset tekemään suuria asioita. Annan arvopohja on vahva eikä hän peittele sitä. Olen todella iloinen, että Anna haluaa toteuttaa sitä, mitä me partiossa tavoittelemme. Anna haluaa olla aktiivinen yhteiskunnan vaikuttaja ja muuttaa maailmaa.

Timo Muttonen, partiolainen ja yrittäjä

Olen oppinut tuntemaan Annan ihmisenä, joka saa asioita tapahtumaan. Hänellä on vahva visio paremmasta tulevaisuudesta ja hän on valmis laittamaan itsensä likoon sen puolesta. Hän uskaltaa puuttua epäkohtiin eikä pelkää kriittistäkään palautetta. Uskon, että olisi etuoikeus, jos helsinkiläiset saisivat Annan tekemään töitä kaupunkinsa puolesta.
Minna Karhunen, ylijohtaja, kansanedustaja vuosina 1991-1999

 

Olen tuntenut Annan muutaman vuoden ja ennen kuin tutustuin häneen, ajattelin, että tässä on hyvä ihminen. Tutustuttuani häneen olen vakuuttunut siitä, että hän on erinomainen ihminen.
Annan kyky inhimilliseen, mutta erittäin määrätietoiseen johtamiseen on tehnyt minuun ison vaikutuksen. Annan päätöksentekoa ohjaa vahva asiaosaaminen yhdistettynä humaaniin ja ihmiset huomioonottavaan vahvaan tunteeseen. Anna arvostaa ja näkee, tekee ihmisestä arvokkaan omassa itsessään, tavalla, jota voi ihailla, ja josta voi ammentaa ja oppia joka päivä.
Annasta Helsinki saa arvoisensa valtuutetun, joka kehittää ja vie eteenpäin, pitäen kaikki mukana ja osallisina.
Panu Mäenpää, viestintäkonsultti, SETAn puheenjohtaja 2015-2016

 

Partiovaikuttajana Anna osaa ottaa asioista selvää, tehdä yhteistyötä ja kantaa vastuuta. Anna on valmis ja rohkea tulevaisuudenrakentaja Helsingin valtuustoon!
Mari-Leena Talvitie, partioparlamentaarikkojen puheenjohtaja, kansanedustaja, DI

 

Olen muutaman vuoden seurannut Annan esiintymistä partiomaailmassa. Ihailen hänen kykyjään puhua loogisen sujuvasti ja rauhallisesti asioista. Miten joku näin nuori voikin puhua niin hienosti monesta asiasta ja ilman papereita? Olen saanut kuvan, että hänen arvomaailmansa on humaani ja toisia ihmisiä kunnioittava. Lisäksi hän on hyvin käyttäytyvä ja keskittyy kuuntelemaan, mitä kanssaihmisellä on sanottavaa. Hän myös saa aikaiseksi ja uskaltaa rauhallisesti tuoda näkemyksensä julki. Anna on oiva nuori nainen, joka pääsee varmasti vielä pitkälle.
Ritva Liinamaa

Jokaisen ihmisen pitäisi edes kerran elämässään lähteä ehdolle vaaleihin, jotta saisi kuulla itsestään näin kauniita sanoja. Lämmin kiitos ja pus jokaiselle ajatuksensa jakaneelle!