Ole valmis, ole kaveri – terveisiä piirin kokouksesta

Piirin kokous. Tylsää pakollista hallinnointia ja pykälänhinkkaajan paratiisi – tai jotain ihan muuta. Olen jäävi sanomaan, mutta silti: tänä vuonna se oli jotain muuta. Otimme kantaa lasten ja nuorten ulkoilumahdollisuuksien puolesta, kiitimme kasvusta ja päätimme painella eteenpäin vähintään yhtä ripeästi jatkossa, kävimme kunnon vääntöä sääntömuutoksesta.

Halusimme, että kaikesta tykityksestä huolimatta kokouksesta jää päällimmäiseksi mieleen yksi viesti, ja se on Ole valmis, ole kaveri! Vuonna 2014 kutsumme kaverit partioon – ja sillä ratkaisemme simppelisti sekä yhteiskunnan ankeat ongelmat että pääkaupunkiseutulaisen partion tulevan menestyksen. Teemavuoden lanseeraus-slideistä ei ehkä kokouksessa käymätön paljon kostu, mutta videot kertovat jo enemmän:

Koska suuret suunnitelmat toteutuvat vain pieniä tekoja tekemällä, otimme teemavuoteen varaslähdön ja lähetimme jo kokouksesta kutsutekstarit kavereillemme. Se tekee satakunta uutta partioon tutustujaa!

Ja sitten! Matte pyysi puheenvuoroa vetämäni Ole valmis, ole kaveri -setin päätteeksi – mutta ryhtyikin laulamaan.

Jos rakastat lapsenmieltä,
ihmetystä, uusia huiveja,
kolon ovia, lupauksenantoa,
niin tule minun kanssani hippaleikkiin
taikka keksi laumalle huuto…

Lauluun yhtyi pikkuhiljaa lisää laulajia, kosketinsoittaja, saksofonisti, rumpali, kaikki! Tämä kokouksen päättänyt veto oli niin hullun hieno, että olisin saattanut aivan nyyhkiä, ellei olisi ollut niin kiire iloita ja jammailla (joo, se marakassi-pulloa epärytmissä lavalla heilutteleva tyyppi olen minä).

Ai niin! Sääntömuutos. Se meni tiukan keskustelun ja äänestyksen jälkeen läpi. Jee!

Suurkiitos kaikki tekijät ja osallistujat: aivan erityisesti sanoittaja Aura ja videomies Aapo! On valtava etuoikeus toimia tällaisen piirin johtajana – mutta ennen kaikkea se on kivaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s