Kaikkien aikojen partiosyksy (eikä tässä ole yhtään ylisanaa)

Tänä syksynä tapahtuu PäPassa niin paljon ja niin siistiä, ettei piirinjohtaja pysy mekossaan! Viime vuonna me päätettiin keskittää ulkoinen näkyvyys kahdelle viikolle: huhtikuussa Partioviikolle ja elo-syyskuun vaihteessa Seikkailuviikolle. Partioviikko on suunnattu nuorille ja aikuisille ei-vielä-partiolaisille, Seikkailuviikko taas sudari- ja seikkailijaikäisille. Ainakin tähän asti se on tuntunut onnistuneelta jaolta ja fiksulta päätökseltä.

523983_580940258614444_1313827955_n

Syksyn avaa siis Seikkailuviikko, joka vie partion alakouluihin ja tarjoaa opettajille aika erinomaista settiä esimerkiksi luonnossaliikkumisen ja kädentaitojen opettamiseen sekä luokan ryhmäyttämiseen. Nyt paketteja on tilattu jo 227 eri luokalle. Mahtavaa!

Kuvankaappaus 2013-8-7 kello 11.31.51

Seikkailuviikko huipentuu 31.8. Retkipäivään. Se on Ravintolapäivääkin parempi: pääsee tekemään yhdessä ja tutustumaan uusiin tyyppeihin. Kuka tahansa voi järkätä oman retken tai osallistua toisten järjestämään.

PäPa kantaa kortensa retkikekoon kutsumalla pääkaupunkiseudun lapsiperheet seikkailuretkelle Nuuksioon. Tätä kutsua kantsii levittää tutuille perheille, olipa partiotaustaa tai ei.

Kuvankaappaus 2013-8-7 kello 11.36.35

Jos joku ei kovista ponnisteluista huolimatta saa luitaan ylös soffalta, eipä haittaa sekään! Partio nimittäin tulee sunkin olkkariin, kun Partiomestari-sarja alkaa 10. elokuuta. Tää saattaa olla parasta, mitä SP on tehnyt vuosiin – ja olipa muuten lähellä, ettei olisi tehnyt. Mukana ohjelmaa rahoittamassa oli myös PäPa, ja siksikin pidän peukkuja, että ohjelma näyttää telkkarissa vähintään yhtä hyvältä kuin kuvauksissa Ilves-leirillä.

993655_10151632123438462_1873850426_n

Ja vielä yksi: syyskuussa Helsingin, Turun ja Tampereen valtaa PartioPop-konserttikiertue. PäPan luottissemma huipentuu Kaapelitehtaalle, ja siellä meinasin kyllä punkea eturiviin silloin, kun Jukka Poika laulaa siitä Potentiaalista.

Eikä tässä vielä kaikki! Lippukunnat ja alueetkin järkkäävät omia markkinointitempauksia, avoimia retkiä ja osallistuvat kaupunginosatapahtumiin ympäri pääkaupunkiseudun. Nyt jos koskaan voi sanoa: tää syksy on suurta partion juhlaa. Olen siitä superiloinen ja ylpeä. Yksi parhaista jutuista hallintopartiolaisen elämässä on nimittäin se, kun suunnitelmat muuttuvat todeksi ja strategia tekemiseksi.

Eikä muuten siinäkään vielä kaikki! Jollei jäsenrekisteri Polku ole seonnut, saan ihan pian kertoa teille vuoden parhaan uutisen. (!!!!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s