Paronittaren paluu

Mahtipontinen uusi alku – ja kuinkas sitten kävikään? Kävi niin, että ajanpuute ja kiire ja laiskuus ja tärkeämmät asiat. Siksi tämä blogi ei ole päivittynyt sitten tammikuun. Luotan kuitenkin siihen, ettei kukaan ole pidättänyt hengitystä postauksia odotellessaan. (Mulla on muuten avoin Facebook-profiili, ja siellä puhun niin paljon partiosta, että suurin osa siviilikavereistani on jo hienovaraisesti vihjaissut rajoittaneensa päivitysteni näkymistä omassa feedissään. Saa seurata.)

Paluu partiobloggaamaan on poltellut nyt pari viikkoa. On asioita, joita haluan pohtia ääneen ja on asioita, jotka haluan jakaa muillekin kuin niille lähimmille partiokavereille. On asioita, joita pitää kehua ja asioita, joita pitää kritisoida.  Saattaa olla myös omalle ja läheisten mielenterveydelle hyväksi, että vaahtoan partiopolitiikasta jossain muuallakin kuin kotisohvalla ja päivällispöydässä. Tavoitteena on blogata jatkossa ainakin kerran viikossa.

Superkiireisen (ja nyt saa jo sanoa: uuvuttavankin) partiosyksyn jälkeen oma tekemisen tahti on tasaantunut, mutta tavoitteet ovat edelleen vähintään yhtä kovat kuin ennen. Puolueeton mielipiteeni on, että PäPassa tapahtuu nyt enemmän, siistimpiä ja kunnianhimoisempia juttuja kuin koskaan ennen. Se tarkoittaa paljon jeejee-momentteja, mutta myös uudenlaisia huolia tekijöiden jaksamisesta ja motivoimisesta, tason säilyttämisestä ja olennaiseen keskittymisestä. Niistä ajattelin kirjoittaa. Ja SP:sta. Sielläkin tapahtuu paljon hyvää ja lupaavaa. On myös asioita, joita SP:ssa ei tapahdu, vaikka pitäisi – ja sille täytyy tehdä jotakin.

Että kyllä tästäkin partiovuodesta kirjoitettavaa löytyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s